Juhlat ja kokoukset

Kokoukset, merkkipäivät ja retriitit Varpissa

Varpin rakennukset, pihapiiri ja lähiympästö tarjoaa puitteet monenlaisia kokoontumisia varten. Talvella on 45 hengen tilat ruokaileville ryhmille ja kesäisin juhlakatokseen mahtuu 90 henkeä. Varpissa on A-anniskeluoikeudet.
Yöpyminen järjestyy yhdeksässä huoneessamme 10-30 hengelle .

Kokoukset, palaverit, seminaarit sekä virkistys- ja työhyvinvointipäivät järjestyvät mukavasti Varpin puitteissa. Laadimme yhteistyössä tilaajan kanssa ohjelmarungon ja teemme tarjouksen, jossa sijoitamme ruokailut, ulkoiluohjelmat, saunomisen ja opastukset sujuvasti työasioiden lomaan. Pihapiirin rakennuksissa on pienempi ja suurempi kokoustila, ryhmätyöhuoneita seka tarvittava AV-laitteistot. Silloin kun työasiaa ja aikaa on enemmän järjestyy majoituskin (10 majoitushuonetta).

Juhlavat merkkipäivät koostuvat Varpissa saariston herkuista, historiasta ja tunnelmasta ja suunnittelemme juhlat yhdessä asiakkaan kanssa. Sukujuhlat ja -tapaamiset, häät, syntymäpäivät, serkus- ja ystävätapaamiset onnistuvat varmasti Varpissa. Teemme yksityiskohtaisen tarjouksen tilaisuuttanne varten. Herraskaisen tilaisuuden voimme järjestää teille myös mantereella Tottesundin kartanossa.

Myös retriitit sopivat luonnokauniiseen rauhalliseen ympäristöömme.


Tottesund, kartanon juhlasali

Paikallista ruokaa
Käytämme Varpin keittiössä paljon paikallisia raaka-aineita: vihanneksia, leipää, sieniä, kalaa, lampaan- ja naudanlihaa, hilloja, karamellejä ja mehuja. Sovimme usein ruokailun yksityiskohdista asiakkaan kanssa ja otamme huomioon erikoisruokavaliot .


Juomanlasku hääjuhlassa

Tunnelma tulee tekemisestä

Olennainen osa Varpissa viihtymistä ovat asioiden tekeminen, kokeminen ja lähiympäristöön tutustuminen. Talvella voimme käydä pilkkikalassa ja ottaa simaiset löylyt mallassaunassa, avannossa voi pulahtaa virkistäytymässa, sitten voikin vilvoitella saunakammarissa.


Syntymäpäivät Varpissa


Pulahdus avannossa virkistää


Vilvottelua löylyn jälkeen

Kesällä voimme patikoida Vesterön luontopolulla tai tehdä veneretken.
Jeusan ja Kalkskäret ovat mahtavia retkeilysaaria.Varpissa on myös soutuveneitä ja kajakkeja pienempiä retkiä varten.

Tarvittaessa opastamme saariston lisäksi myös myös Vöyrin muissa opastuskohteissa.