Ruokailu

Kesäsunnuntaisin on tarjolla Saariston Herkkulounas  kesäkuun 11. päivästä elokuun 13. päivään kello 13.00-15.00. Majoittujille ja ryhmille on ruokaa tarjolla tilauksesta muinakin aikoina.

Varpin keittiö valmistaa herkullisia ruokia käyttäen paikallisia raaka-aineita ja reseptejä. Varpin oma maltainen puolukkalimppu vie kielen mennessään, samoin kuin rapeiksi paistetut ahvenfileet tai mureaksi kypsennetty luomulampaan lapa. Vihannekset, hillot ja mehut tuottaa naapurissaaren yrittäjä ja suolasienet kerätään lähimetsistä. Oma kasvimaa tuottaa mm. yrtit ja herkulliset maa-artisokan mukulat. Varpissa on A-anniskeluoikeudet.


Hääruokailu Varpissa.

Alkuruoaksi suosittelemme metsäsienikeittoa tai kalaherkkulautasta. Pääruoaksi vaikkapa paistetut kuhafileet tai mehukkaanmurea ylämaan naudanpaisti. Jälkiruoaksi tyrnikiisseli kermavaahtoineen ja kahvin kanssa rahkakakku tai satumainen torttu.


Varpin kalaherkkulautanen.

Perhejuhlien ateriakokonaisuudet räätälöimme yhdessä asiakkaan kanssa.

Kevennämme juhlia sopivilla ohjelmaosioilla.

Varpin Satumainen torttu