Fester och möten

Möten, bemärkelsedagar och retreatar på Varppi

Varppis byggnader, gårdsplan och näromgivning erbjuder fina möjligheter för en lyckad tillställning. På vintern kan vi ta emot grupper på 45 personer och på sommaren ryms 90 personer i festtältet. Övernattning ordnas för 10-30 personer.

Möten, seminarier samt friluftsdagar passar bra på Varppi. Vi gör upp ett program tillsammans med kunden där vi varvar det officiella programmet med måltider, friluftsprogram, bastubad och guidning. I byggnaderna finns ett mindre och ett större konferensutrymme och flera rum för grupparbeten. När det finns mera tid för arbete och rekreation kan också inkvartering ordnas i nio övernattningsrum.

Festliga bemärkelsedagar på Varppi består av skärgårdens delikatesser, historia och en naturnära stämning. Familjefester- och träffar, bröllop, födelsedagar och andra träffar lyckas garanterat på Varppi. Planera festen tillsammans med oss och du får en detaljerad offert.

Vi kan också ordna tillställningar i Tottesunds herrgård på fastlandet.

Varppi passar också bra för naturnära retreatar.


Tottesund herrgårds festsal

Lokala delikatesser
I Varppis kök använder vi mycket lokala råvaror: grönsaker, bröd, svamp, fisk, lamm- och nötkött, sylt, karameller och saft. Vi gör upp menyn tillsammans med kunden och beaktar specialdieter.


Bröllopsfest

Aktiviteter ger stämning
Stämningen på Varppi byggs upp av att uppleva olika aktiviteter och av att bekanta sig med närmiljöns natur och historia. På vinter kan vi gå på pilk, bada maltbastu, ta ett förfiskande vinterbad i havet och slappna av i bastukammaren.


Födelsedag på Varppi


Vinterbad ger nya krafter


Avslappning i bastukammaren

På sommaren kan vi vandra på Vesterö vandringsleder eller göra båtutflykter. Jeusan och Kalkskäret är fantastiska utflyktsholmar. På Varppi finns också roddbåtar och kajaker för mindre utflykter.

Vid behov guidar vi också i hela Vörå kommun.