Jatulintarhat, teemaristeilyt 19.8. ja 2.9.

Risteilyt Saariston Jatulintarhoille                                                                          Hinta ruokailuineen 75€/hlö Tiedustelut ja varaukset 044-3455065

Mikkelinsaaret

Lauantaina 19.8. lähtö Abborrgrundin laiturista Vesteröstä klo 10.00 ja paluu samaan paikaan n. klo 17.00.  Ajamme Mikkelinsaarille missä rantaudumme säästä riippuen joko Stora Kolaningen-saarelle tai Krokskäriin, Molemmissa saarissa on upeat aidot jatulintarhat, kompassiruusu ja muitakin muinaismuistoja. Ruokailemme Kummelskärin luontoasemalla. Paluumatkalla ankkuroimme vielä pullakahveille suojaiseen poukamaan.

Stora Kolaningen

Jeusan

Lauantaina 2.9. lähtö Abborrgrundin laiturista Vesteröstä klo 10.00 ja paluu samaan paikaan n. klo 17.00. Rantaudumme säästä riippuen joko länsilahteen tai itäranntaan. tutustumme saaren lukuisiin Jatulintarhoihin ja muinaismuistoihin. Nautimme lounaan saarella ja teemme vielä löytöretken saaren luontoon. Kotimatkalla ankkuroimme vielä pullakahveille suojaiseen poukamaan.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *