Jungfrudanser, temakryssningar 19.8. och 2.9.

Kryssningar till jungfrudanserna i vår skärgård                                                      Pris 75€/person                                                                                                        Mera information  och bokning 044 – 3455065

Mickelsörarna

På lördag den 19.8. avgång kl. 10.00  från Abborrgrunds brygga i Vesterö, Maxmo skärgård och retur till samma plats ca kl. 17.00. Vi kör till Mickelsörarna där vi tar i land, beroende på vädret, på Stora kolaningen eller på Krokskäret. På bägge holmar fins stora äkta jungfrudanser, kompassrosor och andra fornlämmningar. Vi äter lunch på Kummelskäret och kastar ännu ankaren på hemvägen för bullakaffe i en  skyddad vik.

Stora Kolaningen

Jeusan

På lördag den 2.9. avgång kl. 10.00 från Abborrgrunds brygga, Vesterö i Maxmo skärgård med retur till samma plats ca kl. 17.00. Vi tar iland beroende på vädret i den västra eller östra hamnviken. Vi bekantar oss med holmens talrika jungfrudanser och andra fornminnen. Vi avnjuter lunchen och gör en ytterligare naturstig i  holmens  vackra natur. På hemvägen lägger vi ännu i ankare för bullakaffe i en skyddad vik.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *